Actie

Actie genoeg bij het Sportlandgoed!

Actie vinden wij heel belangrijk en vinden het geweldig dat je bij ons komt voor onze leuke activiteiten! Bij het Sportlandgoed hebben we misschien wel de leukste activiteiten van Nederland. Binnen of buiten, we gaan van jouw activiteit iets unieks maken! In elk geval hebben we alle faciliteiten:

• Een groot terrein, met prachtige natuur en veel rust
• Paintball, survival, teambuilding, meerkampen, buggyrijden en nog veel méér!
• Ontspanning, strand, terras
• Horeca, heerlijk eten van a la carte tot buffetten
• Dagje weg, weekendje weg, maand vakantie of een trouwerij

 

Voor iedereen hebben we wat leuks; voor groot en klein, sportief of een ‘tikkeltje minder mag ook’ en voor families of bedrijven. Wij gaan er voor om jouw activiteit speciaal te maken!

 Survival actie  Actie Paintball

 Actie Bubble Voetbal

Sport, spel en avontuur bij het Sportlandgoed! Van serieuze trainingen tot hilarische activiteiten! Van outdoor Paintball tot Bubble-voetbal en van boogschieten tot een survival! Ook kun je bij ons op het heftigste parcours voor buggy’s rijden. Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende outdoor activiteiten en teambuilding

Welke van onze activiteiten jij ook kiest, wij maken er een leuke dag van!

Wij vinden het altijd heel erg leuk dat we voor jou iets speciaals mogen bedenken. Wanneer je graag wilt reserveren nodigen we je graag uit voor een kopje koffie om alle mogelijkheden die we hebben toe te lichten en je te laten zien waar jouw weekend of feest gaat plaatsvinden.

Wil je graag een afspraak maken of meer weten vul dan het formulier in en ik bericht jou zo snel mogelijk terug: