Actie

Actie genoeg bij het Sportlandgoed!

Actie vinden wij heel belangrijk en vinden het geweldig dat je bij ons komt voor onze leuke activiteiten! Bij het Sportlandgoed hebben we misschien wel de leukste activiteiten van Nederland. Binnen zowel als buiten, we gaan van jouw activiteit iets unieks maken! In elk geval hebben we alle faciliteiten:

• Een groot terrein, met prachtige natuur en veel rust
• Paintball, survival, teambuilding, meerkampen, buggyrijden en nog veel méér!
• Ontspanning, zoals strand, terras en vissen
• Horeca, heerlijk eten zoals a la carte, buffetten of bbq
• Dagje weg, weekendje weg, maand vakantie of een trouwerij

Voor iedereen hebben we zodoende wat leuks; voor groot en klein, sportief of een ‘tikkeltje minder mag ook’ en voor families of bedrijven. Wij gaan er ten eerste voor om jouw activiteit speciaal te maken!

 Actie Bubble Voetbal

Sport, spel en avontuur bij het Sportlandgoed! Zowel serieuze trainingen als ook hilarische activiteiten! Van outdoor Paintball tot Bubble-voetbal en van boogschieten tot een survival! Maar ook kun je bij ons op het heftigste parcours voor buggy’s rijden. Je kunt bij ons zoals gezegd terecht voor veel verschillende outdoor activiteiten en teambuilding

Welke van onze activiteiten jij ook kiest, wij maken er een leuke dag van!

Wij vinden het heel erg leuk dat we ook voor jou iets speciaals mogen bedenken. Wanneer je graag wilt reserveren nodigen we je graag uit voor een kopje koffie om alle mogelijkheden die we hebben toe te lichten en je te laten zien waar jouw weekend of feest gaat plaatsvinden.

Alle activiteiten kun je uitbreiden dus maak je dag helemaal compleet!

Aanvulling

Wil je graag een afspraak maken of meer weten stuur dan een mail en Rachmilde, Erna of Irma sturen jou zo snel mogelijk een bericht. Wil je liever bellen dan kan dat op telefoonnummer 0591314654

Of vul onderstaand formulier in: