Bubble-voetbal

Bubble-voetbal: Stap in de Bubble and play ball! Maak je vrijgezellenfeest of personeelsfeest of vriendenuitje compleet met Bubble-voetbal: een uniek en hilarisch voetbalspel! We hebben de meest fitte mensen zien opgeven bij dit intensieve voetbalspel. Wil je een knotsgek, uniek, hilarisch weekend met je vrienden? Boek een Bubbly weekend! Vanaf april tot november! Leuk om te doen maar ook geweldig om naar te kijken.

 

Bubble-Voetbal

Instructie Bubblen

Ook kun je deze activiteit combineren met een van de vele andere dingen die je kunt doen op het Sportlandgoed. Je kunt hierna bijvoorbeeld survivallen als je nog puf hebt en dan misschien gezellig wat eten in ons Steakhouse of een lekkere BBQ! En als je wilt blijven slapen brengen we de BBQ en het vlees bij de Blokhut. Zo maak je een gezellig weekend!

Speciale aanbieding Bubble-voetbal:

Bubble-voetbal ( tijdsduur afhankelijk van aantal personen ) & twee uur Golf & BBQ Basic bij de blokhut & overnachten met ontbijt € 90,00 per persoon ( min. 12 personen )

Bubble-voetbal, buggy-rijden met een BBQ Basic bij de Blokhut, overnachten en Ontbijt € 99,50 p.p. (min 12 personen)

Spelregels Bubble-voetbal:

Bij Bubble-voetbal gelden in principe dezelfde spelregels als bij regulier voetbal.

Wanneer de bal over de zijlijn gaat (het veld wordt afgezet met afzetlint) zal de tegenstander i.p.v. een ingooi een inschot mogen nemen. De twee goals hebben een afmeting van 122m x 183m. De teams zijn vrij om te beslissen of de wedstrijd met of zonder vaste keeper gespeeld wordt.

De bal waarmee wordt gevoetbald is een normale wedstrijdbal. Wij spelen meestal wedstrijdjes van 30 minuten met 5 tegen 5. Langer kan maar houdt bijna niemand vol. Bubble-voetbal is namelijk vele malen intensiever dan regulier voetbal. Dus maak je borst maar nat!

Goed om te weten:

– Deze activiteit duurt 1,5 tot 2 uur.
– De activiteit geldt vanaf een leeftijd van 14 jaar.
– Dit is een outdoor activiteit.
– Het minimum aantal deelnemers is 10 personen.
– Het maximum aantal deelnemers is 40 personen.

Tarieven Bubble-voetbal : 

Minimum afname 1 uur en 10 personen voor 10 Bubbles €250,00