Paintball

Paintball op één van de grootste en mooiste velden in Europa!

Paintball bij het Sportlandgoed volgens ‘ Chris Bakker ‏@cwbbakker @Sportlandgoed hét mooiste veld van Europa want ik spreek uit ervaring! Veel succes. Groetjes, oud-voorzitter BIAps ‘ Dank je voor je tweet Chris!

paintball bij het sportlandgoed

Paintball is gewoon heel erg leuk om te doen! Een middag of een avond lekker buiten bezig zijn met je vrienden, familie of collega’s. Bij Sportlandgoed in Drenthe hebben we een ruim 3 hectare groot terrein. Het ruige terrein is voorzien van struiken, bunkers en loopgraven. Verstoppen, tijgeren en een offensief plaatsen. Een verhoogde hartslag, de adrenaline pompt door je lichaam en de spanning is ongekend. Het ruige terrein is voor echte bikkels. Je krijgt overalls en gelaatsmaskers van ons geleverd.

Ideaal voor een vrijgezellenfeest of een middag heerlijk uitleven met vrienden of collega’s. Na het paintballen heb je gelegenheid om te douchen en om te kleden. Wij als personeel genieten altijd enorm als de groepen terug in het cafe zijn, en de stoere verhalen over de tafel gaan, uiteraard onder het genot van een welverdiend biertje, of bij een gezellig etentje in ons Grill en Steakhouse.

Paintball Tarieven:

Paintball (2 uur)  €22,50 per persoon
Extra paintballs   €7,50 per 100 stuks

Deze activiteit is inclusief begeleiding, een overall, masker, wapen en 100 paintballs per persoon

*Facebookaanbieding: All you can eat Ribs & 2 uur Onbeperkt drinken en Paintball € 50,00 p.p.

Mooiste terrein van Nederland?

Absoluut! We durven wel te zeggen dat we het mooiste en ruigste terrein van Nederland hebben. Bunkers, loopgraven, verstoppen achter de struiken, hindernissen, teamwork en tijgeren tussen de bosjes. Een belevenis die je niet gaat vergeten. Een dag vol spanning en actie!

Onze fans komen uit heel Nederland speciaal voor onze outdoor arena. Paintball in Drenthe Twente of Groningen? Wij dagen je uit voor je coolste ervaring!