Survival

Elke keer weer bij de Survival is het lachen, gieren, brullen. Onze instructeurs vinden het geweldig om de groepen te begeleiden en genieten altijd enorm met de groepen mee. Aan het begin van het parcours is er altijd wel iemand die roept dat hij of zij wel even droog zal overkomen. En telkens weer ( op drie na in zeven jaar) gaat het mis! Denk jij dat jou het lukt? Wij dagen jou uit om het te laten zien!

Deze Survival staat garant voor een gezellige dag met je vrienden, familie of collega’s. Natuurlijk kan de Survival gebruikt worden voor serieuze trainingen maar gewoon voor de lol kan ook! Neem droge kleren mee, je kunt heerlijk bij ons douchen, en daag jouw vrienden uit voor een super leuke middag! Natuurlijk kun je bij ons ook heerlijk eten en drinken in ons Grill en Steakhouse.

Survival bij het Sportlandgoed

Handbalkamp Flames

Wat het doel is van een middag survival?

Een middag plezier en lachen natuurlijk. En dat is een garantie! Wil je een serieuze training met bijvoorbeeld als doel teambuilding dan gebruiken wij ons parcours en het obstacle-parcours om voor jouw team een perfecte uitdaging te maken.

We hebben een gevarieerd en uitnodigend survival parcours.

We hebben verschillende hindernissen zoals bijvoorbeeld touwen, netten, banden, bruggen enzovoorts. Het survival parcours wordt gebruikt voor veel trainingen van de politie en brandweerkorpsen maar voor vrijgezellenfeesten en familiedagen is het ook super leuk om te doen!

Je kunt ook deze activiteit combineren met een van onze vele andere activiteiten en natuurlijk ook een heel weekend of week samenstellen. Want wat is er leuker om te blijven slapen na zon leuke survival en gezellig na te kletsen bij een knapperend kampvuur bij de Blokhutten? Dus blijf gezellig slapen en maak er een onvergetelijke dag of weekend van!

Onze tarieven zijn € 15,00 per persoon en het Survivalparcours duurt 2 uur.