Archery Tag

Archery Tag is relatief nieuw in Nederland

Archery Tag is onze nieuwste activiteit en is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Bij anderen wordt dit op een open veld gespeeld maar bij ons in het ruige paintball-terrein. Play the Hunger Games for real!

Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit paintball maskers. Actie en spanning gegarandeerd met deze gave nieuwe activiteit.

Archery tag is een competitief spel waar iedereen aan kan meedoen. Ook zorgt hetvoor een spelbeleving die u niet voor mogelijkheid houdt. Het gaat in dit spel voornamelijk om een goede strategie. En daarbij speelt het maken van snelle keuzes om de tegenstander effectief uit te schakelen een essentiële rol. Archery Tag kan door iedereen gespeeld worden. Ook kinderen boven de 12 jaar kunnen hun mannetje staan tijdens dit spannende gevecht

Archery Tag is een avontuurlijk spel geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden zoals bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding. Want juist in dit spel is samenwerken belangrijk om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen.

Archery Tag

We spelen Archery-Tag in wedstrijdjes van 5 x 5 waarbij een wedstrijdelement en teambuilding voorop staan. Geschikt voor minimaal 10 personen en minimaal een uur.

Archery Tag speel je bij het Sportlandgoed op een ruig 3,2 hectare groot terrein met bunkers en loopgraven! Geheel verzorgde arrangementen inclusief eten én drinken! Ook kun je bij ons overnachten in Canadese Blokhutten of op de Camping.

De tarieven van Archery-Tag zijn €15,00 per persoon met een minimum van 8 personen

Maak je dag helemaal compleet!

Aanvulling

Wil je langer of met een hele grote groep Archery tag spelen kun je altijd even overleggen via 0591314654 of stuur een mail.

contact Formulier
Gewenste datum
Aantal personen