Bubble-voetbal

Ben je een vrijgezellenfeest of personeelsfeest aan het organiseren? Maak het compleet met Bubble-voetbal: een uniek en hilarisch voetbalspel! Compleet verzorgde arrangementen bij het Sportlandgoed inclusief eten en drinken.

Bubble-voetbal: Stap in de Bubble and play ball! Maak je vrijgezellenfeest of personeelsfeest of vriendenuitje compleet met Bubble-voetbal: een uniek en hilarisch voetbalspel! We hebben de meest fitte mensen zien opgeven bij dit intensieve voetbalspel. Wil je een knotsgek, uniek, hilarisch weekend met je vrienden? Boek een Bubbly weekend! Vanaf april tot november! Leuk om te doen maar ook geweldig om naar te kijken.

 

Bubble-Voetbal

Ook kun je deze activiteit combineren met een van de vele andere dingen die je kunt doen op het Sportlandgoed. Je kunt daarna bijvoorbeeld survivallen wanneer je nog puf hebt en daarna misschien gezellig wat eten in ons restaurant of een lekkere BBQ! En als je wilt blijven slapen kan dat in knusse Canadese Blokhutten met kampvuur of op onze gezellige Camping. Zo maak je een gezellig weekend!

Speciale aanbieding Bubble-voetbal:

Bubble-voetbal ( tijdsduur afhankelijk van aantal personen ) & twee uur Golf & BBQ Basic & overnachten met ontbijt € 70,00 per persoon ( min. 12 personen )

Bubble-voetbal, buggy-rijden met een BBQ Basic, overnachten en Ontbijt € 90,00 p.p. (min 12 personen)

Bij Bubble-voetbal gelden ook dezelfde spelregels als bij regulier voetbal.

Wanneer de bal over de zijlijn gaat (het veld wordt afgezet met afzetlint) zal de tegenstander i.p.v. een ingooi een inschot mogen nemen. De twee goals hebben een afmeting van 122m x 183m. De teams zijn vrij om te beslissen of de wedstrijd met of zonder vaste keeper gespeeld wordt.

De bal waarmee wordt gevoetbald is een normale wedstrijdbal. Wij spelen meestal wedstrijdjes van 30 minuten met 5 tegen 5. Langer kan maar houdt bijna niemand vol. Bubble voetbal is namelijk vele malen intensiever dan regulier voetbal. Dus maak je borst maar nat!

Ook goed om te weten:

– Deze activiteit duurt 1,5 tot 2 uur.
– De activiteit geldt vanaf een leeftijd van 14 jaar.
– Dit is een outdoor activiteit.
– Het minimum aantal deelnemers is 8 personen.
– Het maximum aantal deelnemers is 40 personen.

Tarieven Bubble-voetbal : 

€15,00 p.p.

Maak je dag helemaal compleet!

Aanvulling

 

Wil je graag meer informatie kun je bellen met 0591314654 of stuur ons een mail!

Gewenste datum
Aantal personen