Golf

Wil je graag een middag golf in Drenthe zonder GVB spelen? Dan ben je bij het Sportlandgoed aan het goede adres! We hebben ook compleet verzorgde golf-uitjes voor families en bedrijven inclusief eten en drinken. Wil je graag een weekend komen golfen is overnachten in Canadese Blokhutten of op onze mooie Camping ook een optie.

Met je familie of samen met vrienden even golfen staat garant voor een leuke dag. Bovendien kun je bij het Sportlandgoed in Drenthe gewoon langskomen om heerlijk een potje golf te spelen. Ook voor de professionals is de mooi aangelegde 18-holes baan een uitdaging. Voor elk wat wils want je kunt kiezen uit de driving range, 9 holes of 18 holes golf.

Voor de meeste golfbanen in Nederland heb je een gvb nodig (golf vaardigheid bewijs) maar bij Sportlandgoed hebben we als één van de weinige golfbanen in Nederland dat je ook een dagje kunt golfen zonder gvb. Daarom ideaal om te leren golfen of om een dagje plezier te hebben met familie of vrienden.

Ook voor de gevorderde golfers of pro’s hebben we een uitstekende golfbaan. Tevens beschikt de fraai aangelegde golfbaan over twee oefen greens en elke fairway varieert in lengte en vorm. Ook beschikken we over een driving range om je slag te perfectioneren.

Golf bij het Sportlandgoed tarieven:

9 holes

Tijdsduur circa 1,5 uur
Tarief € 9,- per persoon
Inclusief instructie en materialen

18 holes 
Tijdsduur circa 2 uur
Tarief € 13,50 per persoon
Inclusief instructie en materialen

Golfjaarkaart
Tarief € 250,-
*Gehele jaar onbeperkt golfen
* Persoonsgebonden

Golf by Night
Tijdsduur circa 1,5 uur
Tarief € 17,50 per persoon
Bijzonderheden * Min. 10 personen
* Alleen in de winterperiode
* Glow in the dark golfbal verkrijgbaar voor € 6,- per stuk

Driving Range
Niet-leden club € 5,- per persoon
48 driving range
golfballen € 2,-

Maak je dag helemaal compleet!

Aanvulling

Voor meer informatie kun je altijd bellen met 0591314654 of ons een mail sturen.

contact Formulier
Gewenste datum
Aantal personen