Smokkelspel

Smokkelspel: stel je voor…ons mooie 3,5 hectare groot paintball gebied gehuld in een onheilspellende duisternis, en in de stokerij wachten ze met smart op de laatste ingrediënten voor de Black Lake Whiskey. …en je weet dat de veldwachters op je staan te wachten maar je moet ongezien naar de andere kant zien te komen! Illegale drankstokers en smokkelaars worden immers zwaar gestraft! Het Smokkelspel is begonnen!

 smokkelspel

Al jaren wordt de Black Lake Whiskey gebrouwen en het is de veldwachters een doorn in het oog. Speel met jouw vriendengroep dit spannende smokkelspel. Allereerst worden drie veldwachters uitgeloot terwijl de rest van de groep wordt verdeeld in groepjes smokkelaars en het spel kan beginnen! Wie redt het om in het ruige, donkere Paintball-gebied ongestraft maar ook heelhuids naar de andere kant te komen? Er moet wel Whiskey worden gemaakt! Uiteraard wordt dit beloond met een heerlijke zelfgebrouwen Black Lake Whiskey.

Smokkelspel combineren met lekker eten!

Het Smokkelspel is ons meest geboekte arrangement, in combinatie met een BBQ en in de winterperiode een heerlijk winters stamppot buffet en onbeperkt drinken. Natuurlijk ook te combineren met een overnachting in onze knusse Blokhutten met een kampvuur-plek voor uren gezellig napraten!

Tarief: €15,00 per persoon (minimum aantal personen 15)

 

 

Maak je dag helemaal compleet!

Aanvulling

 

Wil je graag meer informatie over het smokkel-spel? Dat kan! Vul onderstaand formulier in voor jouw arrangement!

Let op! Het meedoen aan het smokkelspel is op eigen risico! Wij gaan ervan uit dat je gezond bent en het risico op vallen kan er natuurlijk altijd zijn! Goede schoenen maar ook kleding die tegen een stootje kan is een must! Het Sportlandgoed is niet verantwoordelijk voor schade en of ongevallen of kwijtgeraakte spullen!

 

Wil je graag meer informatie kun je bellen met 0591314654 of een mail sturen!

contact Formulier
Gewenste datum
Aantal personen