XXtreme Survival Sportlandgoed

Maar dat vinden wij leuk dat jij op onze XXtreme Survival baan ook een vrijgezellenfeest gaat geven! Want we zijn trots op onze baan, zelf gebouwd en bedacht! De XXtreme Survival baan bestaat uit 4 onderdelen zoals: de Jumper, de Floater, de Paal! en ten slotte de 30 meter lange hindernisbaan over de plas!

  1. De Jumper is boven het water, je moet springen wanneer de molen ronddraait. Veiligheid gaat namelijk boven alles!  Vanaf de dikke kussens moet je hoog genoeg springen zodat de Jumper je niet ervan af gooit, kortom, dit wordt een middag tranen met tuiten van het lachen.
  2. De Floater is op hetzelfde toestel als de Jumper maar je moet op een surfplank springen die ronddraait waarbij je over hindernissen springt.
  3. De Paal! je zit op een paal boven het water en door middel van skippyballen probeer je elkaar eraf te slaan
  4. De hindernisbaan over de plas…..nou ja zoals gezegd, een hindernisbaan waarbij balans en evenwichtsgevoel wel helpt.

En waarom de XXTreme Survival baan bij het Sportlandgoed?

Want misschien wil jij daarna toch ook nog wel  Bubblevoetballen, of een van de vele andere activiteiten doen zoals: Archery Tag of Paintballen. Je kunt ook gezellig blijven slapen om echt alles te kunnen doen! Een weekend in de blokhutten met een gezellig kampvuur erbij, super activiteiten en lekker eten, want wat wil je deze zomer nog meer???

Voor de veiligheid heb je een helm op en een vest aan. Het is geschikt voor grote zowel als kleine groepen. Vanaf april is de Sportlandgoed XXtreme Survivalbaan te reserveren. We zijn op dit moment (februari) nog volop bezig om de baan uit te breiden, dus houdt de site in de gaten voor nieuwe onderdelen.

De tarieven voor de XXtreme Survivalbaan zijn: €15,00 per persoon

Wil je graag meer weten kun je altijd met Rachmilde of Irma overleggen door even te bellen met 0591314654  of je vult hier jouw wensen in.

Maak je dag helemaal compleet!

Aanvulling

Wil je graag meer informatie kun je altijd bellen met 0591314654 of een mail sturen!

Gewenste datum
Aantal personen