Bruiloft

Bruiloft arrangement

Sfeervol bruiloft arrangement en ook nog scherp geprijsd!

De mooiste dag van je leven? Of hebben jullie je bronzen, zilveren of zelfs gouden bruiloft? Behalve voor bruiloften hebben wij ook nog bijzonder geschikte arrangementen voor recepties, familiefeesten, reünies, concerten en partijen. Sfeervol en altijd scherpe prijzen!

Bij Sportlandgoed hebben we de perfecte trouwlocatie in Zwartemeer in Drenthe (vlak bij Emmen). Wij zijn natuurlijk ook nog een erkende trouwlocatie in Drenthe!

bruiloft

Standaard bruiloft arrangement

Het standaard bruiloftarrangement bestaat bijvoorbeeld uit de volgende onderdelen:
• Allereerst een zeer gastvrij ontvangst met twee keer koffie/ thee met gesorteerd gebak
• Een Drents bittergarnituur (3 x warm en 3 x koud)
• Borrelnootjes op alle tafels
• Onbeperkt bier, wijn, fris, binnenland gedestilleerd en P.S.V. exclusief buitenlands gedistilleerd
• Afsluiting met koffie/ thee en ook nog heerlijke belegde broodjes

Dit standaard arrangement is €30,00 per persoon en natuurlijk biedt het Sportlandgoed aan het Bruidspaar ook nog een overnachting met ontbijt aan.

Behalve het standaard bruiloft arrangement helpen wij jullie om jullie dag zo te plannen zoals jullie dat wensen! Wij hebben twee sfeervolle zalen die we prachtig hebben ingericht. Willen jullie zelf nog wat toevoegen qua versiering dan kan dat natuurlijk in overleg. Wij vinden het heel erg leuk wanneer jullie een keer langs komen om een kopje koffie te drinken. Wanneer de ‘klik’ met de locatie er is dan kunnen wij voor jullie een passende offerte maken.

Het bruiloft arrangement bij Sportlandgoed is in overleg met het bruidspaar in te villen naar wens. We doen graag ons best om bij te dragen aan een spectaculaire dag!

Wil je ook je vrijgezellenfeest plannen bij het Sportlandgoed dan is dat ook heel goed mogelijk!

Je kunt kiezen uit een heleboel activiteiten en je kunt daarna heerlijk eten in ons Steakhouse. Wil je graag meer informatie hierover kun je natuurlijk altijd even bellen met 0591314654 of een mail sturen. Wij helpen jullie graag verder!