Bruiloft

Bruiloft arrangement

Sfeervol bruiloft arrangement en ook nog scherp geprijsd!

De mooiste dag van je leven? Of hebben jullie je bronzen, zilveren of zelfs gouden bruiloft? Behalve voor bruiloften hebben wij ook nog bijzonder geschikte arrangementen voor recepties, familiefeesten, reünies, concerten en partijen. Sfeervol en altijd scherpe prijzen!

Bij Sportlandgoed hebben we de perfecte trouwlocatie in Zwartemeer in Drenthe (vlak bij Emmen). Wij zijn natuurlijk ook nog een erkende trouwlocatie in Drenthe!

bruiloft

Standaard bruiloft arrangement

Het standaard bruiloftarrangement bestaat bijvoorbeeld uit de volgende onderdelen:
• Allereerst een zeer gastvrij ontvangst met twee keer koffie/ thee met gesorteerd gebak
• Een Drents bittergarnituur (3 x warm en 3 x koud)
• Borrelnootjes op alle tafels
• Onbeperkt bier, wijn, fris, binnenland gedestilleerd en P.S.V. exclusief buitenlands gedistilleerd
• Afsluiting met koffie/ thee en ook nog heerlijke belegde broodjes

Dit standaard arrangement is €30,00 per persoon en natuurlijk biedt het Sportlandgoed aan het Bruidspaar ook nog een overnachting met ontbijt aan.

Behalve het standaard bruiloft arrangement helpen wij jullie om jullie dag zo te plannen zoals jullie dat wensen! Wij hebben twee sfeervolle zalen die we prachtig hebben ingericht. Willen jullie zelf nog wat toevoegen qua versiering dan kan dat natuurlijk in overleg. Ook nodigen we graag het bruidspaar en of de organisatie eens uit op onze prachtige landgoed om eens nader kennis te maken en jullie wensen te bespreken.

Het bruiloft arrangement bij Sportlandgoed is bijzonder populair. Vul daarom het formulier in voor het bruiloft arrangement of het uitgebreide formulier voor een offerte op maat.

Wil je ook je vrijgezellenfeest plannen bij het Sportlandgoed dan is dat ook heel goed mogelijk!

Je kunt kiezen uit een heleboel activiteiten en je kunt daarna heerlijk eten in ons Steakhouse. Wil je graag meer informatie hierover kun je natuurlijk je gegevens invullen en daarna nemen wij zo snel mogelijk contact op.