Familiedag

Zoek je een plek voor een familiedag in Drenthe? Bij het Sportlandgoed hebben we voor groot én klein wat te doen! Geheel verzorgde arrangementen inclusief eten en drinken.

We hebben al heel veel opa’s, oma’s, papa’s en mama’s blij kunnen maken met een gezellige familiedag voor hun en hun kinderen en kleinkinderen. Een gezellige familiedag voor de hele familie, even heerlijk een dag genieten van elkaar, lekker spelen met de kleintjes. Want gewoon genieten van een heerlijke dag samen is toch het leukste wat er is?

 

Voorbeelden Familiedag bij het Sportlandgoed:

  • Ludieke Meerkamp ofwel Survivalparcours
  • Pauze met 2 x koffie en cake en ook voor de kleintjes natuurlijk ranja
  • Midgetgolf of Golf

Dit arrangement voor een familie-dag is € 29,95 en zal ongeveer 4 uur duren. Je kunt dit ook nog uitbreiden met heerlijk eten bij Steak enZo of met een gezellige BBQ. Wil je nog even na borrelen met elkaar kunnen de drankjes op basis van nacalculatie worden berekend.  • Puzzeltocht
  • Pauze met 2 x koffie en cake en voor de kleintjes natuurlijk ranja
  • Midgetgolf of Golf

Dit arrangement voor een familiedag is € 19,95 en zal ongeveer 4 uur duren. Je kunt dit ook nog uitbreiden met heerlijk eten bij Steak enZo of met een gezellige BBQ. Wil je nog even na borrelen met elkaar kunnen de drankjes op basis van nacalculatie worden berekend.

Op onze homepage vind je alle andere activiteiten en kun je ook combineren wat jij wil voor jouw perfecte familie dag!

Maak je dag helemaal compleet!

Aanvulling

Wil je graag meer weten hoe wij je kunnen helpen om van jouw familiedag ook een succes te maken? Bel dan met 0591314654 of stuur ons een mail!

contact Formulier
Gewenste datum
Aantal personen