Indoor

Indoor Spellen want naast alle buiten activiteiten hoef je je bij het Sportlandgoed hoef binnen ook niet te vervelen. We hebben ook een actief  in-door programma, je kunt schieten, midgetgolfen en er staan diverse oud-hollandse spellen, tafeltennis tafels en een airhockey tafel.

Nieuw bij het Sportlandgoed: Indoor Curling! Ideaal voor een regenachtige middag of een koude avond.

Indoor Sportlandgoed

Wij verzorgen daarnaast ook nog themafeesten

Voor iedereen geschikt, van jong tot oud!

Voor een familiedag, verjaardagsfeestje of zomaar op een ‘wat moeten we vandaag toch eens doen’ dag. Op het Sportlandgoed hebben we voor iederéén een feestje!

Indoor spellen en heerlijk eten in Steak enZo

Mocht je na de in-door spellen zin hebben in een kopje koffie staat die uiteraard altijd klaar, en wil je een middag combineren met een binnen bbq, of een buffet, of een heerlijk hapje eten in ons restaurant Steak enZo dan is daar altijd de mogelijkheid voor.

Indoor arrangement bij Sportlandgoed

Voorbeeld van een In-door-arrangement bij het Sportlandgoed: gezellig oud Hollandse spelletjes met familie, vrienden of collega’s, koffie met cake, Indoor schieten ( buks, blaaspijp en boog) en Midgetgolf, 3 keer warm en drie keer koude hapjes.

Natuurlijk kun jij je indoor arrangement zo samenstellen zoals jij dat wilt door een van onderstaande horeca-mogelijkheden toe te voegen:

horeca mogelijkheden

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met ons via 0591-314 654 of stuur een mail!

contact Formulier
Gewenste datum
Aantal personen