Indoor

Midgetgolf, schieten, themafeesten en Oudhollandse spellen

Naast alle buiten activiteiten hoef je je bij het Sportlandgoed hoef binnen ook niet te vervelen. We hebben ook een actief  indoor programma, je kunt schieten, midgetgolfen en er staan diverse oud-hollandse spellen, tafeltennis tafels en een airhockey tafel. Ideaal voor een regenachtige middag of een koude avond. Wij verzorgen daarnaast ook nog een themafeesten: Het Goet Faud feest, Tiroler party en een heuse BoernParty!

Voor iedereen geschikt, van jong tot oud!

Voor zowel groot en klein is het binnen geschikt. Voor een familiedag, verjaardagsfeestje of zomaar op een ‘wat moeten we vandaag toch eens doen’ dag. Op het Sportlandgoed hebben we voor iederéén een feestje!

Indoor spellen en heerlijk eten in ons Grill en Steakhouse

Mocht je na de indoor spellen zin hebben in een kopje koffie staat die uiteraard altijd klaar, en wil je een middag combineren met een binnen bbq, of een buffet, of een heerlijk hapje eten in ons Grill en Steakhouse dan is daar altijd de mogelijkheid voor.

Indoor arrangement bij Sportlandgoed

Voorbeeld van een Indoor-arrangement bij het Sportlandgoed: gezellig oud Hollandse spelletjes met familie, vrienden of collega’s, koffie met cake, Indoor schieten ( buks, blaaspijp en boog) en Midgetgolf, 3 keer warm en drie keer koude hapjes.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met ons via 0591-314 654 of vul onderstaand formulier in