All-in Vergaderarrangement

Een all-in vergaderarrangement met als doel: resultaat! Onze locatie is midden in de natuur, wat zeer bevorderlijk is voor een succesvolle vergadering en onze zalen zijn zeer ruim opgezet. We hebben alle faciliteiten die nodig zijn voor jouw vergadering, productpresentatie of congres. Voor grote of voor kleine vergaderingen hebben wij een zaal beschikbaar. Ook voor meerdaagse vergaderingen of trainingen zijn wij een geschikte locatie. Je vindt ons aan de A37 en zijn vanuit alle richtingen gemakkelijk te vinden.

All-in vergaderarrangement

Vergaderen op een unieke locatie

We hebben ervaren dat een power-break heel erg bevorderlijk is voor een goede vergadering. Even het  hoofd lekker leeg maken en dan weer fris de vergadering in. Je mag uit alle activiteiten kiezen die jij geschikt vindt voor jouw collega’s of werknemers. Vergaderen met gegarandeerd resultaat en een team dat helemaal op elkaar is ingespeeld, daar werken wij graag aan mee.

Het all-in vergaderarrangement bestaat uit:

  • Unieke vergaderlocatie
  • Teambuilding naar keuze survival bootcamp militaire training paintball indoor schieten midgetgolf / archery tag
  • Aankomst met koffie en gebak
  • Gedurende de hele dag koffie/thee/water
  • Gratis lunch
  • Uitgebreid BBQ-buffet of een heerlijke Fondue

Wil je liever niet BBQ-en kun je ook gaan Fonduen of misschien de dag afsluiten in ons Steakhouse. Alle bedrijven hebben andere wensen dus we gaan graag met jou om tafel om specifiek voor jouw doel een arrangement op maat te maken. We nodigen jou hiervoor graag uit om onder het genot van een kopje koffie jouw specifieke wensen door te nemen.

Onze all-in vergader-arrangementen is inclusief zaalhuur, beamer en flip-over. Mocht je in verband met work-shops meerdere zalen nodig zijn is dat geen probleem. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden om jouw vergadering tot een succes te maken.

Dit all-in vergaderarrangement is € 79,95 per persoon* ( vanaf 10 personen)

Ook uit te breiden met overnachtingen en ontbijt.