Bedrijfsfeesten

Ben jij een origineel bedrijfsfeest in Drenthe aan het organiseren? Bij het Sportlandgoed hebben we dé leukste bedrijfsfeesten in Drenthe! Ook compleet verzorgde arrangementen inclusief eten, drinken én overnachten!

Bedrijfsfeesten in Drenthe, dan denken wij aan sport, spel en plezier. Wij er alles aan om jouw bedrijfsuitje bijzonder, uniek en onvergetelijk te maken! Van themafeesten maar ook voor actieve bedrijfsfeesten. Wij hebben alles in huis om een feest voor jullie te organiseren waar nog lang wordt over nagepraat! Ook hebben wij ontzettend veel leuke ideeën, tips, thema’s en activiteiten om jullie het allerleukste bedrijfsfeest te bezorgen.

Een unieke feestlocatie voor bedrijfsfeesten met eindeloos veel mogelijkheden

Het Sportlandgoed is een ontzettend leuke locatie voor alle bedrijfsfeesten. Naast een prachtige locatie hebben ook een ruim aanbod aan verschillende activiteiten die jullie een onvergetelijke dag gaan bezorgen. Bedrijfsfeesten met leuke activiteiten, eten en drankjes, en een thema voor de feestavond. En als jullie dat wensen de mogelijkheid om te blijven slapen. Gezellig slapen in Blokhutten en napraten bij een knapperend kampvuur. Kortom, gezellige en verzorgde bedrijfsfeesten beginnen bij het Sportlandgoed.

 

Eten en drinken

We hebben heel veel mogelijkheden qua eten, we kunnen onze eigen ‘foodyard’ binnen of buiten plaatsen met diverse gerechten die lekker weg-happen en waarbij jullie feest lekker kan doorgaan. Ook hebben we bijvoorbeeld een ludieke koffiefiets tot onze beschikking en een leuke VW foto-booth of een rodeo-stier is zo geregeld. Workshops van schilderen tot Djembé kunnen jouw feest nog net even dat extra creatieve meegeven.

Om voor jou ook het allerleukste bedrijfsfeest te organiseren zijn we je graag van dienst. Overdag zijn de mogelijkheden onbegrensd, ook voor de leukste activiteiten hoef je niet verder te kijken. Je kan bij ons onder andere:

Bedrijfsfeesten in Drenthe met de leukste activiteiten

  • Paintballen
  • Buggy-rijden
  • Themafeesten
  • Indoor Curling
  • Smokkelspel
  • Ludieke Hollandse meerkamp
  • Militaire trainingen
  • Bubble-Voetbal

Aanvulling

Na een leuke en gezellige middag en lekkere maaltijd kan het feest beginnen! We hebben twee feestlocaties voor bedrijfsfeesten om tegemoet te komen aan jouw specifieke wensen. Voor grote feesten kun je terecht bij onze ‘Rundezaal’. Hier kan vrijwel iedereen terecht, omdat we maar liefst ruimte hebben tot 500 feestgangers. Heb je iets minder personeel? Ook ‘De Pannekoerij’ is een zeer gezellige en geschikte feestlocatie voor jouw bedrijfsfeest.

Wil je graag meer weten of kan ik je helpen misschien met een leuke dag samen te stellen, stuur dan een mail of bel met 0591314654

contact Formulier
Gewenste datum
Aantal personen