Teambuilding voor Bedrijven

Teambuilding voor Bedrijven bij het Sportlandgoed zorgt voor resultaat.

Wij geloven erin om elke teambuilding voor een ander bedrijf aan te passen. Want wat voor het ene bedrijf werkt gaat nou eenmaal niet werken voor alle bedrijven. Ons concept is uniek en daar zijn we ook heel erg trots op! We hebben veel activiteiten die voor serieuze teambuilding kunnen worden gebruikt maar er moet ook een beetje humor in de trainingen worden verwerkt. Het is tenslotte wel de manier om werknemers en collega’s beter te leren kennen. Samenwerking en communicatie staan tijdens deze activiteiten centraal, iets wat tegenwoordig heel erg belangrijk is.

teambuilding bedrijven

Investeer in jezelf en in het team met teambuilding voor bedrijven bij het Sportlandgoed

Onze instructeurs kijken kijken naar wat de wens is van de klant en maken daar een speciale teambuilding voor. Want verbeterpunten weet jij immers zelf het beste en dan anticiperen wij hoe we jullie hechter kunnen maken als een team. Teambuilding zorgt voor een betere samenwerking. Je investeert in je vaardigheden, je houding en je gaat de voordelen van teamwork ervaren.

Teambuilding activiteiten

Om er voor te zorgen dat teambuilding optimaal resultaat heeft werken wij samen met verschillende professionele partijen die ook de activiteiten begeleiden. De verschillende activiteiten die wij voor jou team ontwikkeld hebben zijn onder andere:

Teambuilding
Bootcamp
Militaire vorming
Voor een duidelijke beschrijving van deze activiteiten zie je hier bij trainingen.

Bedrijfsuitje met Teambuilding

Ook plezier is ontzettend belangrijk. Een activiteit bij Sportlandgoed is zeker geen straf. Want het is voor ons belangrijk dat je een leerzame dag hebt, maar dat je ook met plezier kan terugkijken.

Voor grote groepen! Super teambuilding! Operatie Sportlandgoed

Teambuilding op z’n sterkst! Een actieve mix van het verlenen van zorg, het vervullen van opdrachten en het overwinnen van obstakels waarin communicatie en ( persoonlijk ) leiderschap centraal staan. Bijna al onze activiteiten worden gebruikt bij dit unieke arrangement.

Volgens het militaire “care under fire” principe. Een beproefde methode waarin zorgverleners hun werk doen op het slagveld. Deze methode zorgt voor samenspel, teamwork en bevordert ook de communicatie.

Het gaat om een teamspel waarin het individu ondergeschikt wordt aan het te behalen doel. Maar ook heeft ieder individu de kans om zijn/haar team (extra) te versterken/verzwakken.

Fysiek spel met een heldere en gerichte mentale twist. Je ziet gedurende de dag mensen veranderen, beter anticiperen.

Winnen kan men door goed te communiceren, leiderschap te tonen, leiderschap te aanvaarden en uiteindelijk zich optimaal in te zetten voor het team en het doel dat men voor ogen heeft.

Het terrein van het Sportlandgoed wordt omgetoverd tot een militair oefenterrein waarbij de Survivalbaan, de buggy’s en het Paintball-gebied optimaal worden benut voor deze unieke training. Onze survivalbaan met hindernissen over water en het paintball gebied waar bunkers en loopgraven zijn perfect voor deze uniek operatie. Elke operatie Sportlandgoed is anders, wij bieden een arrangement op maat aan voor elk bedrijf omdat wij niet geloven in trainingen uit een boek. Dat maakt de arrangementen van het Sportlandgoed uniek!

Teambuilding voor Bedrijven

Mogen wij voor jouw een Teambuilding organiseren? voor meer informatie kun je bellen met 0591314654 of stuur gewoon een mail!

contact Formulier
Gewenste datum
Aantal personen