Steak EnZo

Wat gezellig dat je bij ons komt eten!

Gezellig uit eten in restaurant Steak enZo Sportlandgoed in Emmen, we zijn gemakkelijk te bereiken en hebben gemak van een grote parkeerplaats. Kindjes kunnen bij ons heerlijk spelen en we zijn rolstoelvriendelijk.

In ons mooie Restaurant Steak enZo Sportlandgoed in Drenthe kun je (na alle activiteiten die het Sportlandgoed te bieden heeft) genieten van de heerlijkste vleessoorten. Uiteraard puur en ambachtelijk. Op onze kaart staan heerlijke Steaks maar ook gerechten die onze kok met veel plezier en passie verzint en uit alle keukens van de wereld kunnen komen. En natuurlijk kun je ook genieten heerlijke BBQ’s en Buffetten!

Een gezellige avond én ook lekker eten! Onze bediening en chef-kok er voor jou om je een leuke avond te bezorgen en natuurlijk een heerlijke maaltijd. We hopen dat je het lekker én gezellig bij ons vindt in ons Restaurant Steak EnZO én dat we je weer terug mogen zien.

Natuurlijk hebben we voor de kleintjes speciale menu’s . Ook is er een speelhoek met kleurplaten en speelgoed. We wensen jullie smakelijk eten en een super gezellige avond!

 

Steak enZo Sportlandgoed

Wil je graag reserveren in het Steakhouse dan kan dat via 0591314654 of online:

Online reserveren

contact Formulier
Gewenste datum
Aantal personen