Steakhouse

Wat gezellig dat je bij ons komt eten!

In ons mooie Grill en Steakhouse Sportlandgoed in Drenthe kun je (na alle activiteiten die het Sportlandgoed te bieden heeft) genieten van de heerlijkste vleessoorten. Uiteraard puur en ambachtelijk. Op grote grill en bakplaten wordt het vlees door de chef-kok voor jou bereid. Live cooking maar ook een beetje workshop als jij dat wil. Samen met de chef-kok je vlees bakken en de lekkerste tips krijgen om jouw steak te bereiden.

Een gezellige avond én lekker eten! Onze bediening en chef-kok er voor jou om je een leuke avond te bezorgen en natuurlijk een heerlijke maaltijd. We hopen dat je het lekker én gezellig bij ons vindt in ons Grill en Steakhouse én dat we je weer terug mogen zien.

Natuurlijk hebben we voor de kleintjes speciale menu’s en kunnen ze meekijken met de kok. Ook is er een speelhoek met kleurplaten en speelgoed. We wensen jullie smakelijk eten en een super gezellige avond!

Eric van Lier:

“Met eten werken was eigenlijk een logische keuze. Al vanaf jong’s af aan mijn ouders meegeholpen in ons restaurant op Ameland. Na een paar jaar te hebben gewoond en gewerkt in de USA, heb ik diverse restaurants op verschillende plekken in Nederland gerund en ben ik uiteindelijk terechtgekomen in het noorden waar ik de laatste jaren o.a. chef-kok was van De Rietschans(Haren) en Hampshire Hotels in Groningen.

BBQ is naast mijn werk ook mijn hobby, met een zevental verschillende BBQ”s thuis waaronder een BGE en een Ofyr verwen ik mijn gezin op mijn vrije dagen met diverse creaties.
Door een kennis ben ik in contact gekomen met Albertus en Irma. Nu ben ik blij dat ik mijn passie ook in Zwartemeer kan delen Hier werk ik met mooie stukken vers vlees, verse ingrediënten en kruiden om gerechten te maken die verrassend en  lekker zijn. Het lijkt me geweldig om binnenkort ook voor u te mogen koken”

Steakhouse, onze locatie

Steakhouse

We zijn op 5 maart 2015 met dit nieuwe concept gestart en hebben ons restaurant omgetoverd naar Steakhouse, gewoon gezellig en knus. Wij houden van contact met onze gasten en willen jullie graag een gezellige avond bezorgen.

Wil je graag reservern in het Steakhouse dan kan dat via 0591314654 of via onderstaand formulier: