Steakhouse

Wat gezellig dat je bij ons komt eten!

In ons mooie Grill en Steakhouse Sportlandgoed in Drenthe kun je (na alle activiteiten die het Sportlandgoed te bieden heeft) genieten van de heerlijkste vleessoorten. Uiteraard puur en ambachtelijk. Op grote grill en bakplaten wordt het vlees door de chef-kok voor jou bereid. Live cooking maar ook een beetje workshop als jij dat wil. Samen met de chef-kok je vlees bakken maar ook de lekkerste tips krijgen om jouw steak te bereiden.

Een gezellige avond én ook lekker eten! Onze bediening en chef-kok er voor jou om je een leuke avond te bezorgen en natuurlijk een heerlijke maaltijd. We hopen dat je het lekker én gezellig bij ons vindt in ons Grill en Steakhouse én dat we je weer terug mogen zien.

Natuurlijk hebben we voor de kleintjes speciale menu’s en kunnen ze meekijken met de kok. Ook is er een speelhoek met kleurplaten en speelgoed. We wensen jullie smakelijk eten en een super gezellige avond!

Steakhouse, onze locatie

Steakhouse

We zijn op 5 maart 2015 met dit nieuwe concept gestart en hebben ons restaurant omgetoverd naar Steakhouse, gewoon gezellig en knus. Wij houden van contact met onze gasten en willen jullie graag een gezellige avond bezorgen.

Wil je graag reserveren in het Steakhouse dan kan dat via 0591314654 of online:

Online reserveren