Militaire Training

Militaire training in Drenthe

Attention! De militaire training is een van de leukste activiteiten die je in Drenthe kan doen. Deze activiteit verandert het Sportlandgoed in een military zone!militaire training

Tijdens de militaire training ga je samen met je teamgenoten een spannende en leuke missie uitvoeren. Je krijgt een opdracht die je vervolgens samen met je team in de praktijk gaat brengen. Let op! De missie zijn uitdagend en gaan niet zonder horten of stoten. Het is belangrijk om goed met elkaar samen te werken en communiceren. De missie zitten zo in elkaar dat het jou enthousiast maakt om de winnaar in jou naar boven te halen.

Missies tijdens de militaire training

Tijdens de missies krijg je beperkte middelen als touwen zandzakken, balken en boomstammen om een opdracht uit te voeren. Hiermee is het echter niet voorbij. Hiernaast zul je allerlei verschillende obstakels moeten overwinnen om de eindstreep te halen. Je zal merken dat er veel dingen voor verbetering vatbaar zijn. Daarom ga je achteraf de missies evalueren en kijken hoe je dingen als team beter kunt oplossen.

Voor iedereen

Militaire training is geschikt voor iedereen in iedere fysieke conditie. Het belangrijkste is dat uw teamspirit, creativiteit en professionaliteit naar voren komen. Dat maakt de militaire training tot een waar avontuur. Daarom is het ook geschikt voor iedereen, voor een vrijgezellenfeest ook superleuk om de vrijgezel voor te bereiden op het huwelijksleven 😉

Militaire Training Tarieven:

Per persoon €17,50

Speciale training: Dienstplicht!

Drie uur lange training, de drill-sergeant heeft er echt lol in om je te laten zwoegen en af te matten.

Ben jij geschikt om deze militaire training vol te houden? Misschien wordt er zelfs op je geschoten tijdens deze training! Echte samenwerking en teamverband is vereist: samen kun je deze sergeant de baas en ben je geschikt voor de Dienstplicht bij het Sportlandgoed!

Wil je meer weten over deze speciale militaire training?  (wegens geheimhouding kunnen we deze training niet op internet zetten!) stuur ons dan een mail of bel we berichten jou zo snel mogelijk terug! We hebben ook de perfecte afsluiter voor deze training: heerlijk onbeperkt Spareribs eten in ons Steak enZo!

Dienstplicht Tarieven:

Per persoon €22,50

Wil je graag meer weten over deze training vraag dan via mail informatie aan of bel met 0591314654

contact Formulier
Gewenste datum
Aantal personen