Op Herhaling

‘Op Herhaling’ speciale dienstplicht bij het Sportlandgoed

Op herhaling betekent: bij aankomst geen koffie met gebak, nee je kunt je mobieltjes en sigaretten inleveren bij de sergeant. Plas en rookpauzes worden vanaf nu aangevraagd! Je krijgt van ons een overall aan en de sergeant zal jullie oproepen voor het appel.

Appel op het plein, de mars over het terrein kan beginnen. Onderweg tijdens de mars zullen opdrachten moeten worden volbracht om het rantsoen voor het eten en de koffie bij elkaar te verdienen.

Op Herhaling

 

Op herhaling betekent:

Een arrangement waarbij een hecht team wordt gesmeed, pure teambuilding: niemand laat iemand achter. het peloton moet samen de opdrachten klaren en samen de eindstreep halen.

Het rantsoen wat wordt verdiend wordt bij de vuurplek warm gemaakt en ook de koffie moet boven een vuurtje worden warm gemaakt. Ben je tot hier gekomen met je maten dan heb je je dienstplicht op herhaling volbracht! Het hele terrein van het Sportlandgoed wordt hiervoor gebruikt, de Survivalbaan, het ruige Paintballgebied, het strand en de bossen.

Deze dag samen met je collega’s of vrienden zorgt voor eenheid, samenwerking. Maar ook communicatie staat bij deze speciale teambuilding centraal. Je zult na deze dag versteld staan over jezelf, hoe makkelijk het is om oplossingen te bedenken, hoe simpel alles gaat zonder telefoon en hoe mooi het is dat je vrienden of collega’s hebt om op te bouwen.

Simpel….eenvoud…back to basic…niet voor iedereen weggelegd!

Voor groepen vanaf 20 personen, prijs in overleg

Voor meer informatie kun je een mail sturen of bel met 0591314654