Arrangementen

Wat leuk dat je bij het Sportlandgoed een arrangement wilt boeken! Bij Sportlandgoed hebben we misschien wel de leukste arrangementen van Nederland. Binnen of buiten, we gaan van jouw arrangement iets unieks maken! In elk geval hebben we alle faciliteiten:

arrangementen

• Een groot terrein, met prachtige natuur en veel rust
• Actie, als paintball, survival, teambuilding, meerkampen
• Ontspanning, strand, terras
• Horeca, heerlijk eten van a la carte tot buffetten
• Dagje weg, weekendje weg, maand vakantie of een trouwerij

Voor iedereen hebben we wat leuks; voor groot en klein, sportief of een ‘tikkeltje minder mag ook’ en voor families of bedrijven. Wij gaan er voor om jouw arrangement speciaal te maken!

Uniek in Nederland: stel je eigen arrangement samen, wij maken dan een offerte op maat en zorgen dat jouw wens centraal staat.

We hebben een aantal standaard arrangementen die erg populair zijn:

Het Paintball arrangement in onze super spannende outdoor paintball arena met aansluitend heerlijk eten en lekker ontspannen. Voor groepen vanaf 10 personen. Vanaf 22,50 p/p. dit kun je uitbreiden met koffie en gebak vooraf of misschien een heerlijke lunch achteraf. Het arrangement is in te vullen zoals jij dat wil!

Het Survival arrangement is ideaal voor teambuildingsactiviteiten waarbij samenwerken en presteren centraal staan. Na alle fysieke inspanning kunnen jullie heerlijk genieten van goed eten en verdiende ontspanning. Voor groepen vanaf 10 personen. Vanaf 15,00 p/p.

Het Golf arrangement is ideaal voor beginnende (ook zonder gvb) en ervaren golfers die lekker een balletje willen slaan maar vooral ook willen genieten.

Het Bruiloft arrangement is ideaal voor bruiloften. Voor de mooiste dag van je leven? Of brons, zilver of goud? Wij hebben prachtige zalen waarvan het interieur je erg zal aanspreken. Voor bruiloften nodigen we je graag uit om samen jullie wensen te bespreken. Scherpe prijzen maar vooral erg sfeervol, een dag om nooit te vergeten!

Winter arrangementen: Het Golf by Night arrangement. Een unieke belevenis op de golfbaan! Een speciaal uitje met vrienden of collega’s, een ware belevenis! Dit 5,5 uur durend arrangement begint met heerlijk onbeperkt spareribs eten waarna het avontuur op de prachtig verlichte golfbaan begint. Bij terugkomst in het café gezellig even napraten onder het genot van een biertje of wijntje.( te boeken vanaf oktober tot eind maart, uitgaande van de wintertijd)

Winter arrangementen: Het Paintball by Night arrangement. Een echte adrenalinerush! Paintball in het donker. Dit 5,5 uur durend arrangement begint met heerlijk onbeperkt spareribs eten. Daarna begint de ultieme uitdaging op het Paintball-terrein, daag je vrienden of collega’s uit voor dit spannende uitje. Na deze inspanning kunnen jullie even heerlijk na borrelen in ons gezellige grill en Steakhouse of Sportcafe. Garantie voor stoere verhalen!( te boeken vanaf oktober tot eind maart, uitgaande van de wintertijd)

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om je eigen arrangementen samen te stellen. Stel het programma helemaal naar jouw wensen en voorkeur af. Maak het zo gek of bijzonder als jij het zelf wilt. We reageren binnen 23 uur!