Bedrijven

Bedrijven uit alle branches kunnen bij ons terecht. Ook voor teambuildingsactiviteiten en personeelsfeesten in Drenthe ben je bij het Sportlandgoed aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod voor alle mogelijke activiteiten die jouw bedrijf op de kalender heeft staan. Sport en zakelijke prestatie is de unieke combinatie wat Sportlandgoed tot de uitgelezen locatie voor elk bedrijf maakt.

bedrijfsfeesten bij het Sportlandgoed

Vergaderen en congressen voor bedrijven

Heeft jouw bedrijf een belangrijke vergadering en ben je op zoek naar een vergaderruimte? Wij hebben zalen beschikbaar die naast vergaderruimtes ook de mogelijkheid bieden voor:

  • Trainingen
  • Productpresentaties
  • Cursussen
  • Evenementen
  • Teambuilding, bij het Sportlandgoed in Drenthe op zijn sterkst

Het Sportlandgoed voor bedrijven

Met betrekking tot teambuilding voor een bedrijf gaat het Sportlandgoed net een stapje verder. Wij hebben de ideale faciliteiten om de leukste teambuilding van Drenthe te verzorgen. Sportlandgoed biedt trainingen en militaire vormingen aan voor bedrijven die alle ingrediënten hebben om jouw team net een stap verder te brengen.

Een compleet verzorgde en goed geregelde dag

We vinden het zo leuk om voor zoveel verschillende bedrijven een bedrijfsfeest te mogen plannen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de leukste en gezelligste bedrijfsfeesten van Drenthe. Wij hebben alles in huis om te zorgen dat jouw bedrijfsuitje of personeelsfeest een gebeurtenis wordt waar nog lang over nagepraat wordt in de pauzes. Voor bedrijven bieden verschillende arrangementen aan voor activiteiten overdag of ’s avonds en gezelligheid van lunches tot grote feesten in de kleine uurtjes.

Aanvulling

Wil je meer informatie kun je altijd bellen met 0591314654 of een mail sturen!

contact Formulier