Bedrijven

Voor bedrijven heeft het sportlandgoed voor elk feest of vergadering ruimte en passend maatwerk voor bedrijfsfeesten, congressen en vergaderingen. Daarom zijn wij de ideale locatie met alle faciliteiten gelegen aan de A37, afslag 7.

Bedrijven uit alle branches kunnen bij ons terecht. Maar ook voor teambuildingsactiviteiten en personeelsfeesten in Drenthe ben je bij het Sportlandgoed aan het juiste adres. Tevens hebben wij een breed aanbod voor alle mogelijke activiteiten die jouw bedrijf op de kalender heeft staan. Sport en zakelijke prestatie is de unieke combinatie die het Sportlandgoed dus tot de uitgelezen locatie voor elk bedrijf maakt.

 

Vergaderen en congressen voor bedrijven

Dus heeft jouw bedrijf een belangrijke vergadering en ben je op zoek naar een vergaderruimte? Wij hebben zalen beschikbaar die naast vergaderruimtes bovendien de mogelijkheid bieden voor onder andere:

  • Trainingen
  • Productpresentaties
  • Cursussen
  • Evenementen
  • Teambuilding, bij het Sportlandgoed in Drenthe op zijn sterkst

Het Sportlandgoed voor bedrijven

Met betrekking tot teambuilding voor een bedrijf gaat het Sportlandgoed net een stapje verder. Wij hebben de ideale faciliteiten om de leukste teambuilding van Drenthe te verzorgen. Bovendien biedt het Sportlandgoed trainingen en militaire vormingen aan voor bedrijven die alle ingrediënten hebben om jouw team net een stap verder te brengen.

Een compleet verzorgde en goed geregelde dag

Allereerst vinden wij het zo leuk om voor zoveel verschillende bedrijven een bedrijfsfeest te mogen plannen. En daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de leukste en gezelligste bedrijfsfeesten van Drenthe. Wij hebben alles in huis om te zorgen dat jouw bedrijfsuitje of personeelsfeest een gebeurtenis wordt waar nog lang over nagepraat wordt in de pauzes. Ook bieden wij voor bedrijven  verschillende arrangementen aan met activiteiten overdag of ’s avonds.

Ten slotte willen wij benadrukken dat wij graag jou uitnodigen voor een gesprek zodat alle wensen kenbaar kunnen worden gemaakt.

 

Aanvulling

Wil je meer informatie kun je altijd bellen met 0591314654 of een mail sturen!

contact Formulier
Gewenste datum
Aantal personen